دکتر حسین ختمی » جراحی بینی » رینوپلاستی در اهواز
مدت زمان مطالعه ۵ دقیقه

رینوپلاستی در اهواز

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 4]

جراحی بینی یکی از محبوب ترین جراحی های زیبایی نزد بسیاری از زنان و حتی مردان می باشد. در جراحی رینوپلاستی در اهواز با تغییر ساختار و شکل بینی ، چهره شخص را دگرگون می کند. این تغییر نه تنها به تغییر و بهبود ظاهر فرد کمک می کند، بلکه نفس کشیدن فرد را نیز اصلاح می کند.

رینوپلاستی در اهواز چیست؟

قسمت بالایی ساختار بینی، استخوان بینی می باشد. قسمت پایینی نیز غضروف بینی می باشد. در جراحی رینوپلاستی، استخوان، غضروف و پوست بینی را تغییر می دهند. درباره اینکه با جراحی بینی تا چه اندازه بینی تغییر می کند و آیا این جراحی برای شما مناسب است یا خیر ، حتماً با پزشک جراح صحبت کنید.

زمانی که جراحی رینوپلاستی در اهواز انجام می گیرد، جراح دیگر جنبه های زیبایی شناسی صورت را در نظر می گیرد. همچنین جراح پوست بینی و شکل دلخواه بینی را که فرد تمایل دارد، در نظر می گیرد. در صورتی که فرد کاندیدای مناسبی برای این جراحی باشد، پزشک با یک برنامه ریزی دقیق و اصولی به دست یابی ظاهر ایده آل فرد کمک خواهد کرد.

هزینه رینوپلاستی در اهواز

هزینه جراحی بینی با توجه به نوع بینی و دستمزد جراح، هزینه های بیمارستان و هزینه های جانبی متغیر بوده و در اغلب مواقع این هزینه ها تحت پوشش بیمه نمی باشد. برای اطلاع از قیمت دقیق و یا حدودی جراحی رینوپلاستی در اهواز به پزشک خود مراجعه کنید.

رینوپلاستی بینی های گوشتی

رینوپلاستی در اهواز می تواند سایز، شکل یا تناسب بینی را در جهت بهبود ظاهر کلی، تغییر می دهد. این جراحی همچنین به منظور اصلاح شکستگی های بینی، بهبود ظاهر بینی در اثر آسیب و یا تصادف و یا اصلاح اختلالات تنفسی مادرزادی نیز انجام می گیرد. عمل جراحی بینی گوشتی بیشتر در صدد تغییر سایز بینی و نوک بینی می باشد.

مراقبتهای بعد از عمل رینوپلاستی در اهواز

بعد از جراحی بیمار نیاز به استراحت دارد. یکی از مراقبتهای بعد از جراحی بینی ، خوابیدن به نحوی است که سر بالاتر از قفسه سینه قرار بگیرد در نتیجه کمک می کند تا خونریزی و ورم کاهش یابد. بعد از جراحی امکان دارد که بینی در اثر ورم مسدود شود. این ورم در اثراستفاده از اسپلینت که در طول جراحی برای فرد گذاشته می شود، به وجود می آید. اسپلینت وظیفه ی محافظت از بینی را دارد.

در اکثر مواقع ، پانسمان داخلی به مدت 1 تا 7 روز بعد از جراحی در جای خود باقی می ماند. پزشک همچنین یک اسپلینت به بینی چسبانده تا از بینی محافظت به عمل آورد. این اسپلینت معمولاً تا 1 هفته باید استفاده گردد.

خونریزی خفیف و آبریزش مخاطی و خون مرده تا چند روز بعد از جراحی یا بعد از برداشتن پانسمان، مواردی طبیعی می باشند. پزشک می تواند برای بیمار پد های مخصوصی را تجویز کند تا در زیر بینی قرار داده شود و خون کم و ترشحات حاصله را جذب کند. این گاز استریل یا پد مخصوص باید طبق دستور پزشک در زمان های مشخصی عوض شود. این پد نباید خیلی سفت و و سخت به بینی بسته شود.

برای اینکه احتمال خونریزی و ورم تا جای ممکن کاهش داده شود، پزشک توصیه ها و تجویزات زیر را به بیمار می کند:

از فعالیت های هوازی و سخت و سنگین مانند ایروبیک و دویدن خودداری کنید.
تا زمانی که بانداژ روی بینی است برای استحمام، به جای دوش گرفتن از وان استفاده کنید و حد الامکان از یک همراه کمک بخواهید.
در بینی خود ندمید و هوا را از بینی خود بیرون ندهید.
از مواد خوراکی حاوی فیبر مانند میوه ها و سبزیجات به منظور پیشگیری از یبوست استفاده کنید. به این دلیل که یبوست فرد را مجبور به زور زدن می کند، و بدین ترتیب به ناحیه جراحی فشار وارد می شود.
از تکان دادن شدید صورت مثل خندیدن و یا حتی لبخند زدن خودداری کنید.
مسواک زدن را با ملایمت انجام دهید تا فشار زیادی به لب های بالایی وارد نشود.
از لباس هایی استفاده کنید که در جلوی آن دکمه می خورد و نیازی نیست تا از سر خود آن را بپوشید.

به علاوه از عینک و عینک آفتابی به دلیل قرار گرفتن وزن روی بینی ، تا چهار هفته بعد از جراحی رینوپلاستی در اهواز خودداری کنید. می توانید با چسباندن عینک به پیشانی در صورت لزوم از فشار وارده به بینی بکاهید. از ضد آفتاب حاوی spf30 مخصوصاً بر روی بینی خود استفاده کنید. تابش اشعه آفتاب بیش از حد می تواند نا هماهنگی هایی در رنگ بینی به وجود بیاورد.

تا 2 الی 3 هفته بعد از جراحی ورم و خون مردگی در زیر چشم ها مشاهده می شود. ورم بینی مدت زمان بیشتری طول می کشد تا از بین برود. با رعایت یک رژیم غذایی کم نمک می توانید به کاهش ورم کمک کنید. بعد از جراحی از یخ و یا کمپرس آب یخ مستقیماً بر روی محل جراحی استفاده نگردد.

دکتر ختمی

دکتر حسین ختمی

اینجانب دکتر حسین ختمی در سال 1355 در تهران متولد شدم. تحصیلات ابتدایی، راهنمایی و متوسط را در تهران به پایان رسانده و در کنکور سال 73 با رتبه 150 رشته پزشکی دانشگاه شهید بهشتی را جهت ادامه تحصیل انتخاب کردم در سال 1380 در مقطع دکترای عمومی فارغ التحصیل شدم پس از گذراندن دوران طرح و سربازی دوره تخصصی رشته جراحی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن را در دانشگاه کرمان شروع کرده و با کسب دانشنامه (بورد) تخصصی فارغ التحصیل شدم.

برچسب ها:
مقالات مرتبط
سوراخ شدن تیغه بینی

سوراخ شدن تیغه بینی

سوراخ شدن تیغه بینی به معنای ایجاد حفره‌ای در سپتوم بینی است در واقع سپتوم در بخش وسط بینی قرار...

read more
پرسش و پاسخ تکمیلی

سوالات شما در اسرع وقت پاسخ داده شده و از طریق ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد

0 Comments
Submit a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *