مدت زمان مطالعه ۲ دقیقه

جراحی پروتز گونه

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

برای اینکه گونه های زیبایی داشته باشید می توانید با رو شهای مختلفی که امروزه برای  صورت انجام می شودآشنایی پیدا کنید .گونه ها عضوی مهم در صورت هستند و می توانند زیبایی صورت و همچنین جذابیت فرد در هنگام لبخند را بالا ببرد .رو شهای غیر تهاجمی مانند تزریق پر کننده که به اصطلاح به آنها ژل نیز گفته می شود می تواند گونه ها را برآمده کند  این روش موقتی بوده و بعد از شش ماه جذب بافت زیر پوست خواهد شد و برجستگی گونه از بین خواهد رفت  اما روشی  که دائمی است پروتز گونه است که شما می توانید با مشاوره متخصص این جراحی را انجام دهید.

جراحی پروتز گونه

نحوه انجام جراحی پروتز گونه

در این جراحی بعد از اینکه پزشک معاینه های لازم را بر روی صورت فرد انجام  می دهد پروتز های مخصوص صورت فرد آماده خواهد شد این پروتز ها متناسب با صورت همان فرد تهیه خواهند شد تا با دیگر اجزای صورت مانند بینی ،لب و چانه هماهنگی کافی داشته باشد. پروتز ها از طریق برش هایی که در داخل دهان ایجاد می شود  به زیر پوست در قسمت گونه وارد می  شود و بخیه های مخصوص جهت فیکس شدن موقعیت پروتز ها  زده می شود این بخیه ها باعث می شوند که گونه بعد از مدت چند سال هم چنان ثابت باقی بمانند و جابه جایی در آنها اتفاق نیفتد.

بیشتر بخوانید: بهترین جراح بینی در اهواز

مراقبت های بعد از جراحی پروتز گونه

شما باید در روزهای اول فعالیت بدنی خود را کمتر کنید تا موقعیت پروتز در محل جدید مقداری تثبیت شود و از هر گونه عملی که می تواند احتمال جابه جایی پروتز ها را افزایش دهد خوددرای کنید.
در روزهای اول  روبه بالا بخوابید تا فشاری به گونه های شما وارد نشود.
مواد غذایی مایع مصرف کنید تا فک و صورت شما نیاز به حرکات زیاد نداشته باشد.
در روزهای اول مراقب زخم های داخل دهان خود باشید تا عفونت نکند.
دکتر ختمی

دکتر حسین ختمی

اینجانب دکتر حسین ختمی در سال 1355 در تهران متولد شدم. تحصیلات ابتدایی، راهنمایی و متوسط را در تهران به پایان رسانده و در کنکور سال 73 با رتبه 150 رشته پزشکی دانشگاه شهید بهشتی را جهت ادامه تحصیل انتخاب کردم در سال 1380 در مقطع دکترای عمومی فارغ التحصیل شدم پس از گذراندن دوران طرح و سربازی دوره تخصصی رشته جراحی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن را در دانشگاه کرمان شروع کرده و با کسب دانشنامه (بورد) تخصصی فارغ التحصیل شدم.

برچسب ها:
مقالات مرتبط
سوراخ شدن تیغه بینی

سوراخ شدن تیغه بینی

سوراخ شدن تیغه بینی به معنای ایجاد حفره‌ای در سپتوم بینی است در واقع سپتوم در بخش وسط بینی قرار...

read more
پرسش و پاسخ تکمیلی

سوالات شما در اسرع وقت پاسخ داده شده و از طریق ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد

0 Comments
Submit a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *